Bojongsoang, Bandung

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Bojongsoang
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Barat
Kabupaten Bandung
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
27,81 Kilomèter pesagi -
126.045 (2017) Edit this on Wikidata - jiwa/km²
Desa/kelurahan -

Bojongsoang kuwe salah siji kecamatan nang Kabupaten Bandung, propinsi Jawa Barat, Indonesia.


Cithakan:Bojongsoang, Bandung