Cilengkrang, Bandung

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Cilengkrang
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Barat
Kabupaten Bandung
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
30,12 Kilomèter pesagi -
54.076 (2017) Edit this on Wikidata - jiwa/km²
Desa/kelurahan -

Cilengkrang kuwe salah siji kecamatan nang Kabupaten Bandung, propinsi Jawa Barat, Indonesia.


Cithakan:Cilengkrang, Bandung