Kertasari, Bandung

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kertasari
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Barat
Kabupaten Bandung
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
152,07 Kilomèter pesagi -
71.755 (2017) Edit this on Wikidata - jiwa/km²
Desa/kelurahan -

Kertasari kuwe salah siji kecamatan nang Kabupaten Bandung, propinsi Jawa Barat, Indonesia.


Cithakan:Kertasari, Bandung