Margaasih, Bandung

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Margaasih
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Barat
Kabupaten Bandung
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
18,35 Kilomèter pesagi -
156.669 (2017) Edit this on Wikidata - jiwa/km²
Desa/kelurahan -

Margaasih kuwe salah siji kecamatan nang Kabupaten Bandung, propinsi Jawa Barat, Indonesia.

Cithakan:Margaasih, Bandung