Baleendah, Bandung

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Baleendah
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Barat
Kabupaten Bandung
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
41,56 Kilomèter pesagi -
266.192 (2017) Edit this on Wikidata - jiwa/km²
Desa/kelurahan -

Baleendah kuwe salah siji kecamatan nang Kabupaten Bandung, provinsi Jawa Barat, Indonesia.


Cithakan:Baleendah, Bandung