Margahayu, Bandung

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Margahayu
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Barat
Kabupaten Bandung
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
10,54 Kilomèter pesagi -
133.171 (2017) Edit this on Wikidata - jiwa/km²
Desa/kelurahan -

Margahayu kuwe salah siji kecamatan nang Kabupaten Bandung, propinsi Jawa Barat, Indonesia.

Cithakan:Margahayu, Bandung