Mlangsen, Blora, Blora

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Mlangsen
—  Kelurahan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Blora
Kecamatan Blora
Kodepos -
Wewengkon - km²
Pedunung - jiwa
Kepadhetan - jiwa/km²
Tilpun

Mlangsen kuwe salah siji kelurahan nang Kecamatan Blora, kabupaten Blora, propinsi Jawa Tengah, Indonesia.[1]

Referensi[sunting | besut sumber]