Kertasemaya, Indramayu

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Kertasemaya
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Barat
Kabupaten Indramayu
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan 13 desa
- kelurahan

Kertasemaya kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Indramayu, Jawa Barat, Indonesia.

Bates wilayah[sunting | besut sumber]

Lor Kecamatan Kedokan Bunder
Kidul Kecamatan Sukagumiwang lan Kabupaten Majalengka
Wetan Kecamatan Krangkeng
Kulon Kecamatan Bangodua

Desa/Kelurahan[sunting | besut sumber]

  1. Jambe
  2. Jengkok
  3. Kertasemaya
  4. Kliwed
  5. Laranganjambe
  6. Lemahayu
  7. Manguntara
  8. Sukawera
  9. Tegalwirangrong
  10. Tenajar Kidul
  11. Tenajar Lor
  12. Tenajar
  13. Tulungagung

Cithakan:Kertasemaya, Indramayu