Gabuswetan, Indramayu

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gabuswetan
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Barat
Kabupaten Indramayu
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 10 desa
- kelurahan

Gabuswetan kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Indramayu, Jawa Barat, Indonesia.