Bongas, Indramayu

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
(Dialihna sekang Kecamatan Bongas, Indramayu)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian