Karangboyo, Cepu, Blora

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Karangboyo
—  Kelurahan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Blora
Kecamatan Cepu
Kodepos -
Wewengkon - km²
Pedunung - jiwa
Kepadhetan - jiwa/km²
Tilpun

Karangboyo kuwe salah siji kelurahan nang Kecamatan Cepu, kabupaten Blora, propinsi Jawa Tengah, Indonesia.[1]

Referensi[sunting | besut sumber]