Garung, Wonosobo

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search
Garung
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Wonosobo
Wewengkon 51,22 km2
Jumlah pedunung -
Kepadhetan -
Desa/kelurahan 15 Kelurahan/Desa
Kecamatan Garung

Garung kuwe salah siji kecamatan nang Kabupaten Wonosobo, propinsi Jawa Tengah, Indonesia. Garung anan nang sisi lor Kota Wonosobo, nang dalan utama Wonosobo - Dieng.

Kecamatan kiye nduwe panggonan wisata Tlaga Menjer, sing uga didadekna PLTA Garung sing dioperasikna nang PT Indonesia Power.

Tlaga Menjer

Daftar Kelurahan lan Desa[sunting | besut sumber]