Jengkol, Garung, Wonosobo

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Jengkol
—  Desa  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Wonosobo
Kecamatan Garung
Kodepos 56353
Wewengkon 4,35 km2
Pedunung -
Kepadhetan -


Jengkol kuwe salah siji desa nang kecamatan Garung, kabupaten Wonosobo, Jawa Tengah, Indonesia.