Kalibawang, Wonosobo

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalibawang
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Wonosobo
Pemerentahan
 - Jeneng Camat SUJARWO,S.Sos
Wewengkon 47,81 km2
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 8 Kelurahan/Desa
Kecamatan Kalibawang

Kalibawang kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Wonosobo, propinsi Jawa Tengah, Indonesia.

Daftar Kelurahan lan Desa[sunting | besut sumber]