Pengarengan, Kalibawang, Wonosobo

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search
Pengarengan
—  Desa  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Wonosobo
Kecamatan Kalibawang
Kodepos 56375
Wewengkon 7 km2
Pedunung 1200.n jiwa
Kepadhetan 100 jiwa/km2

Pengarengan kuwe salah siji desa nang Kecamatan Kalibawang, kabupaten Wonosobo, propinsi Jawa Tengah, Indonesia.[1]

Referensi[sunting | besut sumber]