Tempurejo, Kalibawang, Wonosobo

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Tempurejo
—  Desa  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Wonosobo
Kecamatan Kalibawang
Kodepos -
Wewengkon - km²
Pedunung - jiwa
Kepadhetan - jiwa/km²

Tempurejo kuwe salah siji desa nang Kecamatan Kalibawang, kabupaten Wonosobo, propinsi Jawa Tengah, Indonesia.[1]

Referensi[sunting | besut sumber]