Kalikarung, Kalibawang, Wonosobo

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search
Kalikarung
—  Desa  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Wonosobo
Kecamatan Kalibawang
Kodepos -
Wewengkon - km²
Pedunung - jiwa
Kepadhetan - jiwa/km²

Kalikarung kuwe salah siji desa nang Kecamatan Kalibawang, kabupaten Wonosobo, propinsi Jawa Tengah, Indonesia.[1]

Referensi[sunting | besut sumber]