Kepil, Wonosobo

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kepil
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Wonosobo
Wewengkon 92,86 km2
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan 21 Kelurahan/Desa
Kecamatan Kepil

Kepil kuwe salah siji kecamatan nang Kabupaten Wonosobo, propinsiJawa Tengah, Indonesia.

Kepil ana nang sisi kidul Kabupaten Wonosobo. Kecamatan kiye relatif strategis jalaran dadi jalur pertemuan sekang arah Wonosobo, Purworejo, lan Kabupaten Magelang (liwat Salaman). Suhu udara nang kecamatan kiye ora patiya adem kaya umume nang Wonosobo.


Daftar Kelurahan lan Desa[sunting | besut sumber]