Wonosobo, Wonosobo

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search
Wonosobo
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Wonosobo
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon 83,29 km2
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan 19 Kelurahan/Desa
Kecamatan Wonosobo

Wonosobo kuwe salah siji kecamatan nang Kabupaten Wonosobo, propinsi Jawa Tengah, Indonesia.

Cithakan:Wonosobo, Wonosobo