Garung, Garung, Wonosobo

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Garung
—  Kelurahan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Wonosobo
Kecamatan Garung
Kodepos 56353
Wewengkon 2,28 km2
Pedunung -
Kepadhetan -
Tilpun

Garung kuwe salah siji kelurahan nang kecamatan Garung, kabupaten Wonosobo, Jawa Tengah, Indonesia.