Maron, Garung, Wonosobo

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Maron
—  Desa  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Wonosobo
Kecamatan Garung
Kodepos 56353
Wewengkon 2,77 km2
Pedunung 5300 ORANG
Kepadhetan -


Maron kuwe salah siji desa nang Garung, kabupaten Wonosobo, Jawa Tengah, Indonesia.