Pitulung:Isi

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Tegal, Purwokerto, Purbalingga, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
(Dialihna sekang Wikipedia:Bantuan)
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Sugeng rawuh nang kaca Pitulung!

Daftar pitakonan sing sering ditakokna