Pitulung:Mlebu log

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

BMR OKE MDH MDHN TTEP LANCAR AMIN...??? KIRIM SALAM SPECIAL ARE BMR OKE , EDO INDRAMAYU BMR OKE