Pitulung:Mlebu log

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search

BMR OKE MDH MDHN TTEP LANCAR AMIN...??? KIRIM SALAM SPECIAL ARE BMR OKE , EDO INDRAMAYU BMR OKE