Wikipedia:Cithakan

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Gtk-redo-ltr.svg WP:C
Cithakan

Cithakan digunakna nang artikel-artikel kanggo nyediakna tampilan sing konsisten maring pesan sing ana nang jeroné. Ngowahi maring tampilan, perkataan, atawa gaya isi pesan kuwe teyeng diterapna langsung, sebab cithakan digawe kanggo pembacané ketika artikel kuwe dibuka. Jeneng cithakan olih nganggo spasi, contoné {{Propinsi Indonesia}}.

Cithakan uga nrima parameter-parameter sing terus dilebokna nang output cithakan kuwe.

Cithakan nang jerone ruang jeneng artikel mung ana nggo ngrewati pembaca. Kiye bisa berupa rewang navigasi, atawa peringatan nek isine ora memenuhi standar. Cithakan sing aweh informasi sing mung ana gunane nggo para penyunting kudu nuju maring kaca diskusiné artikel kuwe.

Tambahna cithakan sing tembe Panjenengan gawe maring kaca kiye ini sesuai karo kategoriné nanging MUNG nglebokna cithakan sing ana hubungane karo aturan, kebijakan atawa hal-hal sing istimewa nggo Wikipedia (stub, disambiguasi, dll) nang kaca iki. Kanggo sing liyane, monggo dilebokna nang Wikipedia:Cithakan Wikipedia/Cithakan liyané atawa Wikipedia:Cithakan Wikipedia/Stub.

Umum[besut sumber]


  • Berita
  • Catatan kaki
  • Daftar isi
  • Disambiguasi
  • Keakuratan
  • Penyangkalan
  • Spoiler

Gambar[besut sumber]


  • Bendera
  • Cuplikan
  • Domain umum
  • Fairuse
  • GFDL
  • Hakcipta
  • Logo
  • Poster
  • Sampul buku

Kaca Utama[besut sumber]


  • Artikel pilihan
  • Berita utama
  • Gambar pilihan
  • Hari ini dalam sejarah
  • Intro utama
  • KMI
  • Kolom ensiklopedia
  • Komunitas
  • Wikipediasister

Pranala[besut sumber]


  • Maring Commons
  • Maring Wikipedia lainnya
  • Maring Wikinews
  • Maring Wikiportal
  • Maring Wikiquote
  • Maring Wiktionary
  • Maring Wikisource
  • Maring Wikispecies
  • Maring Wikitravel
  • Maring Wikibooks
  • Maring Wikiversity

Kategori[besut sumber]


  • Artikel utama
  • Pecah kategori
  • Pindah kategori
  • Alih kategori
  • Daftar isi kategori
  • Perubahan terkait kategori

Rintisan[besut sumber]


  • Werna-werna Cithakan rintisan (stub)

Pembicaraan[besut sumber]


  • Anon
  • Lisensi gambar
  • Selamat datang
  • Test
  • Vandal
  • Vanity

Pemeliharaan[besut sumber]


  • Dalam perbaikan
  • Penghapusan
  • Perlindungan
  • Penggabungan
  • Pemisahan
  • Dalam perbaikan
  • Pemindahan
  • Pelanggaran hak cipta
  • Lain-lain

Kutipan[besut sumber]


  • Cquote
  • Pquote
  • Quotation
  • Quote
  • Quote box
  • Quote box2

Referensi[besut sumber]


  • Cite book
  • Cite conference
  • Cite court
  • Cite encyclopedia
  • Cite episode
  • Cite journal
  • Cite mailing list
  • Cite map
  • Cite news
  • Cite newsgroup
  • Cite paper
  • Cite press release
  • Cite video
  • Cite web

Perapian[besut sumber]


  • Perapian secara umum
  • Bahasa dan terjemahan
  • Gaya penulisan
  • Kenetralan

 

Deleng uga[besut sumber]