Wikipedia:Cithakan/Pemeliharaan

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Berikut iki daftar cithakan sing sifate pemeliharaan:

Artikel-artikel agi perubahan gedhe[besut sumber]

{{inuse}} Nandakna artikel agi perubahan besar nang panganggo lia
{{ inusefor|5 jam }}
balik bahas deleng
Nandakna artikel agi perubahan besar nang panganggo lia nang waktu tertentu
{{ inuseuntil }}
balik bahas deleng
Nandakna artikel agi perubahan besar nang panganggo lia nganti waktu tertentu

Pembusakan[besut sumber]

{{busak}} atau {{delete}} Nandakna artikel sing diusulkan nggo dibusak
{{busak:kelayakan}} Nandakna artikel sing diusulkan kanggo dibusak sebab ora layak/notable.
{{ infobusak|jeneng artikel }}
balik bahas deleng
Artikel tulisan kowe, [[{{{1}}}]], wis diusulna nggo dibusak. Mangga wehi pendapat/komentar kowe mengenai usulan iki nang [[Bicara:{{{1}}}|Kaca dhiskusi artikel iku]]. Mberitahukna maring sing gawe artikel mengenai usulan pembusakan
{{head-busak|hasil diskusi, misale "dibusak"|tanggal diarsipna}} Digunakna kanggo mengarsipna dhiskusi pembusakan

Perlindungan[besut sumber]

{{glindungi}} Nandakna gambar sing agi dilindungi
{{lindungi}} Nandakan artikel sing agi dilindungi sekang penyuntingan sebab suatu hal
{{lindungisekanganon}} Nandakan artikel sing agi dilindungi sekang penyuntingan panganggo anon. (Deleng Wikipedia:Semi perlindungan)
{{lindungisekanganon2}} Nandakna artikel sing agi dilindungi sekang penyuntingan panganggo anon sesuai kesepakatan komunitas. (Deleng Wikipedia:Semi perlindungan/Daftar)
{{Vlindungi}} Nandakna artikel agi dilindungi sekang aksi vandal

Penggabungan artikel[besut sumber]

{{ gabungdari|jenengartikel }}
balik bahas deleng
Nginformasikna artikel sing diusulkan nggo digabungkna karo artikel liane, artikel sing bersangkutan diusulna menjadi artikel utama. Umume artikel liane sing arep digabungna nganggo {{gabungmaring}}.
{{ gabungmaring|Jenengartikel }}
balik bahas deleng
Nginformasikna artikel sing diusulna nggo digabungna karo artikel lia, artikel sing bersangkutan ora bisa dadi artikel utama. Umume artikel liane nganggo {{gabungdari}}.
{{ gabung|jeneng artikel }}
balik bahas deleng
Ngusulkna penggabungan dua artikel sing urung ditentukan artikel endi sing arep dienggo sebagai artikel utamane.

Pemisahan artikel[besut sumber]

{{pisahna}} Nginformasikna bagian sekang artikel sing diusulkna nggo misahna dadi artikel tersendiri.

Agi perbaikan[besut sumber]

{{ agi perbaikan|keterangan selengkape }}
balik bahas deleng
Nginformasikna artikel sing agi diperbaiki isine.

Pengembangan[besut sumber]

{{subst:kembang}} Nginformasikna artikel sing kudu dikembangna karo tanggal otomatis
{{kelayakan}} Nginformasikna artikel sing kelayakane kudu diperjelas.
{{subst:ora_layak}} Nginformasikna artikel sing kelayakane perlu diperjelas karo tanggal otomatis.
{{Expert-subject}} Nginformasikna artikel sing perlu olih perhatian wong sing ahli nang bidang terkait isi artikel.

Templat:

{{pemastian}} Nginformasikna artikel sing perlu olih kejelasan sumber informasi dan ketepatan isine.
{{Fiksi}}

Pemindahan ke proyek lain[besut sumber]

{{ pindah|wikiquote }}
balik bahas deleng
Artikel atau bagian artikel iki lewih cocok dipindahna meng proyek lain[pindah]
Nginformasikna artikel diusulkna dipindahna meng proyek lia sing lewih sesuai

Pelanggaran hak cipta[besut sumber]

{{copyvio}}

Proposal kebijakan dan pedoman[besut sumber]

{{proposal}} Nggo ditempatna nang kaca kebijakan sing disetujui
{{proposal ditolak}} Nggo ditempatna nang kaca kebijakan sing ora disetujui
{{tanpakonsensus}}
Tanpa konsensus Usulan proposal Wikipedia iki ora olih konsensus. Angger kowe kepengin menghidupna maning diskusi berhubungan karo proposal iki, gunakna kaca dhiskusi atau carilah masukan sing cukup lewat forum seperti Warung Kopi.
Nggo ditempatna nang kaca proposal kebijakan sing ora mencapai konsensus
{{kebijakan lama}} Nggo ditempatna nang kaca proposal kebijakan suwe sing wis diganti karo kebijakan sing anyar

Lain-lain[besut sumber]

{{kebijakan}} Nginformasikna kaca sing menjadi kebijakan Wikipedia basa Banyumas.
{{ Deleng kebijakan|nama artikel }}
balik bahas deleng
Nginformasika kaca dhiskusi sing wis mencapai konsensus dan dadi kebijakan Wikipedia basa Banyumas.
{{ Deleng diskusi|nama artikel }}
balik bahas deleng
 Deleng kaca dhiskusine  Mbuat pranala meng kaca dhiskusi
{{Peringatan jadwal KA}} Mastikna bahwa jadwal kereta api kudu akurat dan bisa dipertanggungjawabkan.