Wikipedia:Cithakan/Kategori

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search

Berikut iki daftar cithakan sing bisa digunakan nang kaca kategori:

{{artikelutama}}
! Artikel utama kanggo kategori kiye yakuwe Wikipedia:Templat.

Nginformasikan halaman artikel sing hubungane karo kategori iki

{{dari templat}}
{{kategori templat}}
{{pecah kategori}}

Digunakna nggo kategori umum sing cenderung duwe kaca akeh dan kudu dipecah mengjero subkategorinya.

{{pindahkategori}}

Digunakna nggo kategori sing agi proses pemindahan.

{{alih kategori}} Cithakan:Kategori lain

Digunakna nggo ngalihkna kategori sing siji meng kategori sing liane.

{{daftar isi kategori}}

Digunakna nggo nampilkna daftar isi suatu kategori sing isine akeh

{{perubahan terkait kategori}}
Nggo deleng perubahan teranyar nang kaca-kaca nang kategori iki, deleng Astamiwa:Perubahan terkait/Wikipedia:Cithakan/Kategori.

Digunakna nggo ndeleng perubahan terakhir artikel-artikel sing tercantum nang suatu kategori

{{Kategori Wikipedia}}
{{Kategori kosong}}
{{Kategori pelacak}}