Wikipedia:Daftar

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search

Daftar kuwe salah siji gaya penulisan sing nduweni peranan cukup penting nang Wikipedia. Ana telu jenis daftar sing teyeng dienggo: daftar nang artikel, daftar berdiri sendiri lan daftar otomatis nggunakna halaman astamiwa. Halaman kiye njelasna tujuan daftar, pedoman penamaan lan isi daftar, serta gaya pembuatan daftar.

Cithakan[besut sumber]

Cithakan sing ana hubungane karo daftar:

deleng uga[besut sumber]