Wikipedia:Daftar

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Daftar kuwe salah siji gaya penulisan sing nduweni peranan cukup penting nang Wikipedia. Ana telu jenis daftar sing teyeng dienggo: daftar nang artikel, daftar berdiri sendiri lan daftar otomatis nggunakna halaman astamiwa. Halaman kiye njelasna tujuan daftar, pedoman penamaan lan isi daftar, serta gaya pembuatan daftar.

Cithakan[besut sumber]

Cithakan sing ana hubungane karo daftar:

deleng uga[besut sumber]