Kategori:Pedoman Wikipedia

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search
Gtk-redo-ltr.svg KAT:PEDOMAN

Kaca iki memuat usulan pedoman sing diikuti para panganggo sewaktu ngelakokna penyuntingan nangWikipedia. Kabeh pedoman iki didukung secara konsensus - udhu harga mati, tapi umume kudu diterapna.