Kecamatan Purwokerto Selatan

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kecamatan Purwokerto Selatan
Kabupaten
Kabupaten Banyumas
Camat
---
Luas
1.375,31 ha
Penduduk
---
Desa / Kelurahan
--- / 7

Prakata[sunting | besut sumber]

Kecamatan Purwokerto Selatan kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Banyumas. Kecamatan kiye anane nang kota Purwokerto sisih kidul, dadi esih bagian kota Purwoketo.

Desa / Kelurahan[sunting | besut sumber]

Kelurahan nang Kecamatan kiye ana 7:


Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.