Kelurahan Berkoh, Purwokerto Selatan

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kelurahan Berkoh
Kecamatan
Kecamatan Purwokerto Selatan
Lurah
---
Luas
185,73 ha
Penduduk
---
RW / RT
--- / ---

Prakata[sunting | besut sumber]

Kelurahan Berkoh kuwe anane nang kecamatan Purwokerto Selatan. Kelurahan kiye termasuk nang wilayah kota Purwokerto sisi kidul.

RW/RT[sunting | besut sumber]

Ekonomi Sosial[sunting | besut sumber]

Liyane[sunting | besut sumber]

Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.