Kelurahan Purwokerto Kulon, Purwokerto Selatan

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kelurahan Purwokerto Kulon
Kecamatan
Kecamatan Purwokerto Selatan
Lurah
---
Luas
118,5 ha
Penduduk
---
RW / RT
--- / ---

Prakata[sunting | besut sumber]

Kelurahan Purwokerto Kulon kuwe anane nang kecamatan Purwokerto Selatan. Kelurahan kiye termasuk nang wilayah kota Purwokerto sisi kidul.

RW/RT[sunting | besut sumber]

Ekonomi Sosial[sunting | besut sumber]

Liyane[sunting | besut sumber]

Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.