Kelurahan Tanjung, Purwokerto Selatan

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kelurahan Tanjung
Kecamatan
Kecamatan Purwokerto Selatan
Lurah
---
Luas
147,8 ha
Penduduk
---
RW / RT
--- / ---

Prakata[sunting | besut sumber]

Kelurahan Tanjung kuwe anane nang kecamatan Purwokerto Selatan. Kelurahan kiye termasuk nang wilayah kota Purwokerto sisi kidul.

RW/RT[sunting | besut sumber]

Ekonomi Sosial[sunting | besut sumber]

Liyane[sunting | besut sumber]

Neng desa Tanjung ana Perumahan sing terkenal jenengane Perumahan Tanjung Elok. Ancer ancere sekang prapatan tanjung maring ngetan nganti ngliwati umahe Mbok Sukinah bakul kepok lopis Bojong wetan terus ngetan sethitik. Neng Tanjung ana grumbul jenengane Celeleng, artine celeleng kuwe embuh apa inyong dewek ora patia ngerti.

Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.