Purwokerto Kidul, Purwokerto Selatan

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Purwokerto Kidul
Kecamatan
Kecamatan Purwokerto Selatan
Lurah
---
Luas
111,14 ha
Penduduk
---
RW / RT
--- / ---

Prakata[sunting | besut sumber]

Kelurahan Purwokerto Kidul kuwe anane nang kecamatan Purwokerto Selatan. Kelurahan kiye termasuk nang wilayah kota Purwokerto sisi kidul. Dalan utama nang kelurahan kiye antarane dalan Pramuka sisi wetan uga Pancurawis.

Bale desa Purwokerto Kidul kuwe nang dalan Pancurawis.

Ekonomi Sosial[sunting | besut sumber]

Penduduk kelurahan kiye umume wiraswasta ning ana uga sing dadi pegawe.

Liyane[sunting | besut sumber]

Nang kelurahan kiye ana Masjid, jenenge Masjid Al Hidayah, enggone nang dalan Pancurawis gang Karanganyar I, uga ana Gereja nang gang Karanganyar II. Nang dalan Pramuka ana Rumah Sakit Bunda, kuwe pas nang ujung lor dalan Pancurawis.


Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.