Cilopadang, Majenang, Cilacap

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
(Dialihna sekang Desa Cilopadang, Majenang)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Cilopadang
—  Desa  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Cilacap
Kecamatan Majenang
Wewengkon -
Pedunung -

Cilopadang kuwe salah siji desa nang Kecamatan Majenang, Kabupaten Cilacap, propinsi Jawa Tengah, Indonesia.