Wikipedia:Rika Weruh Ora/Februari

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

1 Februari[besut sumber]


2 Februari[besut sumber]


3 Februari[besut sumber]

{{{title}}}
Lambang perdamaian


4 Februari[besut sumber]

{{{title}}}
Kipas Dano, buchae jenis tanseon


5 Februari[besut sumber]


6 Februari[besut sumber]

7 Februari[besut sumber]

Wikipedia:Rika Weruh Ora/7 Februari

8 Februari[besut sumber]

Wikipedia:Rika Weruh Ora/8 Februari

9 Februari[besut sumber]

Wikipedia:Rika Weruh Ora/9 Februari

10 Februari[besut sumber]

Wikipedia:Rika Weruh Ora/10 Februari

11 Februari[besut sumber]

Wikipedia:Rika Weruh Ora/11 Februari

12 Februari[besut sumber]

Wikipedia:Rika Weruh Ora/12 Februari

13 Februari[besut sumber]

{{{title}}}
Antarktika
  • "... nék suhu paling adem sing tau dicathet nang donya yakuwe –89,44° Celsius nang Stasiun Vostok, Antarktika, dong tanggal 21 Juli 1983?"
  • "... nék nang sawijining survei taun 2000 ditemokna jejak kokain nang 99% duit kertas Inggris nang London?"
  • "... nék telu unsur sing paling akeh ana nang alam kuwe hidrogen, helium, lan oksigen?"
  • "... nék dong taun 1799, dokter John Ferriar nemokna pengaruh godhong-godhong garing sekang tanduran "foxglove", digitalis purpurea, kanggo jantung? Nganti seprene digitalis egin digunakna nang pengobatan jantung, jalaran teyeng memperlambat denyut jantung lan ningkatna kekuatan kontraksi jantung uga jumlah getih sing dipompa saben denyut jantung."


14 Februari[besut sumber]

{{{title}}}
C.roseus
  • "... nék tanduran tapak dara (Catharanthus roseus), sing asale sekang Madagaskar, digunakna nggo nambani leukemia?"
  • "... nék rakyat Tiongkok wis nganggo aluminium wiwit taun 300, angger bangsa-bangsa Barat malah nembe nemokna dong taun 1827?"
  • "... nék Perang Saudara Amerika nghasilna lewih sekang 400.000 pecandu morfin? Mulane kuwe, kecanduan morfin banjur disebut dadi 'penyakit tentara'."
  • "... nék umur rata-ratane nyamuk kuwe mung rong minggu?"
  • "... nék Aspirin gaweyane Bayer kuwe obat pertama sing dipasarna nganggo bentuk tablet? Obat kiye maune didol taun 1899 nganggo bentuk bubuk, ningen dong taun 1900 didadekna tablet sing teyeng larut nang banyu."


15 Februari[besut sumber]


16 Februari[besut sumber]


17 Februari[besut sumber]

Wikipedia:Rika Weruh Ora/17 Februari

18 Februari[besut sumber]

Wikipedia:Rika Weruh Ora/18 Februari

19 Februari[besut sumber]

Wikipedia:Rika Weruh Ora/19 Februari

20 Februari[besut sumber]

Wikipedia:Rika Weruh Ora/20 Februari

21 Februari[besut sumber]

Wikipedia:Rika Weruh Ora/21 Februari

22 Februari[besut sumber]

Wikipedia:Rika Weruh Ora/22 Februari

23 Februari[besut sumber]

Wikipedia:Rika Weruh Ora/23 Februari

24 Februari[besut sumber]

Wikipedia:Rika Weruh Ora/24 Februari

25 Februari[besut sumber]

Wikipedia:Rika Weruh Ora/25 Februari

26 Februari[besut sumber]

Wikipedia:Rika Weruh Ora/26 Februari

27 Februari[besut sumber]

Wikipedia:Rika Weruh Ora/27 Februari

28 Februari[besut sumber]

Wikipedia:Rika Weruh Ora/28 Februari

29 Februari[besut sumber]

Wikipedia:Rika Weruh Ora/29 Februari