Sukawangi, Bekasi

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sukawangi
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Barat
Kabupaten Bekasi
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
67,19 Kilomèter pesagi -
Masalah Lua ing package.lua larik 80: module 'Module:Complex date' not found. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 7 desa
- kelurahan

Sukawangi kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Bekasi, Jawa Barat, Indonesia.