Bojongmanggu, Bekasi

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
(Dialihna sekang Bojongmangu, Bekasi)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bojongmangu
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Barat
Kabupaten Bekasi
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
60,06 Kilomèter pesagi -
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 6 desa
- kelurahan

Bojongmangu kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Bekasi, Jawa Barat, Indonesia.