Cikarang Pusat, Bekasi

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Cikarang Pusat
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Barat
Kabupaten Bekasi
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
47,6 Kilomèter pesagi -
100.714 (2017) Edit this on Wikidata - jiwa/km²
Desa/kelurahan 6 desa
- kelurahan

Cikarang Pusat kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Bekasi, Jawa Barat, Indonesia.