Cikarang Timur, Bekasi

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Cikarang Timur
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Barat
Kabupaten Bekasi
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
51,31 Kilomèter pesagi -
107.854 (2017) Edit this on Wikidata - jiwa/km²
Desa/kelurahan 8 desa
- kelurahan

Cikarang Timur kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Bekasi, Jawa Barat, Indonesia.