Cibarusah, Bekasi

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Cibarusah
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Barat
Kabupaten Bekasi
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
51,74 Kilomèter pesagi -
92.168 (2017) Edit this on Wikidata - jiwa/km²
Desa/kelurahan 7 desa
- kelurahan

Cibarusah kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Bekasi, Jawa Barat, Indonesia.