Karangbahagia, Bekasi

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Karang Bahagia
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Barat
Kabupaten Bekasi
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
46,1 Kilomèter pesagi -
Masalah Lua ing package.lua larik 80: module 'Module:Complex date' not found. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 8 desa
- kelurahan

Karang Bahagia kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Bekasi, Jawa Barat, Indonesia.