Kedungwaringin, Bekasi

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kedung Waringin
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Barat
Kabupaten Bekasi
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
31,53 Kilomèter pesagi -
63.660 (2017) Edit this on Wikidata - jiwa/km²
Desa/kelurahan 7 desa
- kelurahan

Kedung Waringin kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Bekasi, Jawa Barat, Indonesia.