Srono, Banyuwangi

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Srono
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Timur
Kabupaten Banyuwangi
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
100,77 Kilomèter pesagi -
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan desa
10 kelurahan

Srono kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Banyuwangi, Jawa Timur, Indonesia.