Giri, Banyuwangi

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Giri
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Timur
Kabupaten Banyuwangi
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
21,31 kilomèter pesagi -
29.617 (2016) Edit this on Wikidata - jiwa/km²
Desa/kelurahan desa
2 kelurahan

Giri kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Banyuwangi, Jawa Timur, Indonesia.