Gambiran, Banyuwangi

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gambiran
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Timur
Kabupaten Banyuwangi
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
66,77 Kilomèter pesagi -
59.898 (2017) Edit this on Wikidata - jiwa/km²
Desa/kelurahan desa
6 kelurahan

Gambiran kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Banyuwangi, Jawa Timur, Indonesia.