Glenmore, Banyuwangi

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Glenmore
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Timur
Kabupaten Banyuwangi
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan desa
7 kelurahan

Glenmore kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Banyuwangi, Jawa Timur, Indonesia.

Cithakan:Kabupaten Banyuwangi