Kalipuro, Banyuwangi

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kalipuro
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Timur
Kabupaten Banyuwangi
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
310,03 Kilomèter pesagi -
Masalah Lua ing package.lua larik 80: module 'Module:Complex date' not found. - jiwa/km²
Desa/kelurahan desa
5 kelurahan

Kalipuro kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Banyuwangi, Jawa Timur, Indonesia.