Glagah, Banyuwangi

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Glagah
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Timur
Kabupaten Banyuwangi
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
76,75 Kilomèter pesagi -
35.603 (2016) Edit this on Wikidata - jiwa/km²
Desa/kelurahan desa
8 kelurahan

Glagah kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Banyuwangi, Jawa Timur, Indonesia.