Krangkobar, Karangkobar, Banjarnegara

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
(Dialihna sekang Kelurahan Karangkobar)
Menyang navigasi Menyang panggolèkan