Argomulyo, Salatiga

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Argomulyo
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kota Salatiga
Pemerintahan
 • Jeneng Camat Siti Nursholikah
Wewengkon - km²
Masalah Lua ing package.lua larik 80: module 'Module:Complex date' not found. - jiwa/km²
Desa/kelurahan -

Argomulyo kuwe salah siji kecamatan nang Kota Salatiga, Propinsi Jawa Tengah, Indonesia.

Kecamatan kiye jejeran karo:

  1. Kecamatan Sidomukti nang sisi lor
  2. Kecamatan Tingkir lan Tengaran nang sisi wetan
  3. Kecamatan Tengaran nang sisi kidul
  4. Kecamatan Getasan nang sisi kulon

Pembagian wilayah[sunting | besut sumber]

Kecamatan argomulyo nduwe 6 kelurahan:

  1. Kelurahan Cebongan
  2. Kelurahan Kumpulrejo
  3. Kelurahan Ledok
  4. Kelurahan Noborejo
  5. Kelurahan Randuacir
  6. Kelurahan Tegalrejo


Cithakan:Argomulyo, Salatiga