Argomulyo, Salatiga

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Argomulyo
—  Kecamatan  —
Locator Kacamatan Argamulya ing Kutha Salatiga.png
Peta lokasi Kecamatan Argomulyo
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kota Salatiga
Pemerentahan
 - Jeneng Camat Siti Nursholikah
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan -

Argomulyo kuwe salah siji kecamatan nang Kota Salatiga, Propinsi Jawa Tengah, Indonesia.

Kecamatan kiye jejeran karo:

  1. Kecamatan Sidomukti nang sisi lor
  2. Kecamatan Tingkir lan Tengaran nang sisi wetan
  3. Kecamatan Tengaran nang sisi kidul
  4. Kecamatan Getasan nang sisi kulon

Pembagian wilayah[sunting | besut sumber]

Kecamatan argomulyo nduwe 6 kelurahan:

  1. Kelurahan Cebongan
  2. Kelurahan Kumpulrejo
  3. Kelurahan Ledok
  4. Kelurahan Noborejo
  5. Kelurahan Randuacir
  6. Kelurahan Tegalrejo


Cithakan:Argomulyo, Salatiga